Muş / Bulanık Kurganlı Ortaokulu

Telefon:04363112025 Adres:Kurganlı Köyü Bulanık / MUŞ Web Sitesi:https://kurganliortaokulu.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Bulanık Okulları, Muş Ortaokulları, Muş Bulanık Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muş Ortaokul Haberleri, Muş Bulanık Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kurganliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOKULUMUZUN VİZYONU; SOSYAL, KÜLTÜREL, BİLİMSEL ALANDAKİ HER TÜRLÜ YENİLEŞME, GELİŞME VE DEĞİŞMEYİ YAKINDAN TAKİP EDEN, ULUSLAR ARASI NORMLARA ULAŞMAYI HEDEFLEYEN GÜCÜNÜ ÖĞRENCİ POTANSİYELİNDEN ALAN ÖRNEK BİR İLKÖĞRETİM KURUMU OLMAKTIR. OKUL VİZYONUMUZ GEREĞİ ÖNCELİKLİ OLARAK; OKULUMUZUN BAHÇESİNE ÇAKIL DÖKMEK, OKUL BAHÇESİNİ AĞAÇLANDIRMAK, OYUN PARKI OLUŞTURMAK, BİLGİSAYAR LABORATUARINI YENİLEMEK, ÖĞRENCİ TUVALETLERİ YAPARAK ÖĞRENCİLERİN HEM GÜNLÜK YAŞANTISINDA HEM DE İLERİYE YÖNELİK YAŞANTILARINDA FAYDALANABİLECEKLERİ KÜTÜPHANEMİZ İÇİN YETERLİ SAYIDA KİTAP VE MATERYAL TEMİN ETMEK GELMEKTEDİR.
MisyonOKULUMUZUN MİSYONU; KENDİSİYLE VE TOPLUMLA BARIŞIK, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, BİLGİ ÜRETEN, GELİŞİME AÇIK SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, REKABETÇİ, PAYLAŞMAYI BİLEN, BİLİMSEL DÜŞÜNEN, ATATÜRKÇÜ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR. BU DOĞRULTUDA; TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN AMAÇLARINA UYGUN VE MEVCUT ŞARTLARI EN İYİ, EN ÜST DÜZEYDE FEDAKARLIKLARLA İNSAN YETİŞTİRMEK BİRİNCİ VAZİFEMİZ OLMUŞTUR.
Telefon04363112025
Faks(436) 311 2525
AdresKurganlı Köyü Bulanık / MUŞ
İnternet Sitesihttps://kurganliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKurganlı Köyü
UlaşımOkulumuz Bulanık ilçe merkezine 35 Km,Muş il merkezine 124 km uzaklıktadır.Okula gidiş geliş öğretmenler tarafından tutulan ticari taksi ile sağlanmaktadır.Tüm öğretmenlerimiz Bulanık İlçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır.Ulaşım yaklaşık 30 dakika sürmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Bulanık ilçe merkezine 35 Km,Muş il merkezine 124 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri07:20-12:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSobalı-Kömür
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı79
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://kurganliortaokulu.meb.k12.tr/49/02/745950/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)