Muş / Bulanık Güllüova İlkokulu

Adres:GÜLLÜOVA MAH. 8 CAD. GÜLLÜOVA ILKOKULU BLOK NO: 29 İÇ KAPI NO: 1 BULANIK / MUŞ Web Sitesi:https://gulluovailkokulu.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Bulanık Okulları, Muş İlkokulları, Muş Bulanık İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muş İlkokul Haberleri, Muş Bulanık İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gulluovailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonNitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
MisyonKendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.
AdresGÜLLÜOVA MAH. 8 CAD. GÜLLÜOVA ILKOKULU BLOK NO: 29 İÇ KAPI NO: 1 BULANIK / MUŞ
İnternet Sitesihttps://gulluovailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGüllüova Mahallesi Bulanık ilçesinin doğu yönüne düşmektedir. Şehir merkezine 6 kilometre mesafededir. Mahallenin yerleşimi hafif tepeliktir. Mahalle tamamen ağaçlıktır. Güllüova Mahallesi su kaynakları bakımından zengindir.
Ulaşım6 kmOkulumuz Güllüova Mahallesinde olup, ilçe merkezine uzaklığı 6 kilometredir. Ulaşım şehir içi dolmuş, özel oto ve taksilerle sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklık6 km
Ders Saatleri08:40 - 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı76
  • Derslik Sayısı10
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://gulluovailkokulu.meb.k12.tr/49/02/738734/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)