Münazara Etkinliği Heyecanı

Okulumuzda bu hafta başından beri sınıflar arası münazara heyecanı yaşanıyor.  

Öğrencilerimizin özgüvenini artırmak, onları araştırmaya, düşünmeye ve ortak çalışmaya yönlendirmek, topluluk karşısında ifade yeteneklerini geliştirmek amacıyla Felsefe Grubu Öğretmenimiz İsa YANTEMUR tarafından düzenlenen bu etkinlik öğrencilerde ve öğretmenlerde büyük bir coşku ve heyecan oluşturdu. 26 Şubat 2024 günü başlayan münazara etkinliği, oluşturulan takvime göre 23 Mart 2024 günü yapılacak final etkinliği ile tamamlanacaktır.

Öğrencilerimizin münazaraya hazırlanırken tezlerini en iyi şekilde savunmak amacıyla öğretmenlerinden ve değişik kaynaklardan yararlanma çabaları görülmeye değerdi.

Önceden belirlenen konularda tezlerini savunmak için karşı karşıya gelen öğrencilerimizin gösterecekleri etkinlik performanslarını ve alacakları sonuçlarını hepimiz merakla beklemekteyiz. 

Karşılaşmalar öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle takip edilirken, münazaracıların sunumları ve tartışmaları büyük beğeni topluyor. Müsabaka takvimine uygun biçimde müsabaka olan her gün okulumuz konferans salonunun tamamen dolduğu, öğrencilerin koltuklar dışında bütün alanları kapladığı ve içeride yer bulamayan birçok öğrencinin de salon dışından dikkatle etkinliği takip ettiğini gözlemlemek sevindirici ve gurur vericiydi.

Yarışmayı organize eden Felsefe Grubu Öğretmenimiz İsa YANTEMUR’a, sunuculuğunu yapan TDE öğretmenimiz Âdem MARANCI’ya, Jüri olarak görev alan Kimya öğretmenimiz Şenay TEKİN’e ve Tarih öğretmenimiz Gülcan CAFEROĞLU’na, katkılarından dolayı sınıf öğretmenlerimize ve katılımcı öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Burhaniye Hasan Akın Anadolu Lisesi

Kaynak:https://hasanakinanadolulisesi.meb.k12.tr/icerikler/munazara-etkinligi-heyecani_14852566.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)