Muhasebe Bölümü Öğretmen ve Öğrencilerimiz 35. Vergi Haftası Kapsamında İlçemizdeki Vergi Dairesi, Sgk, İşkur, Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Ettiler

Gelir İdaresi Başkanlığından yapılan duyuruya göre, her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlanıyor.

 

Bugün başlayan ve 1 Mart'a kadar kutlanacak 35'inci Vergi Haftası nedeniyle tüm yurtta çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Buna göre, Türkiye genelinde, beyan, ödeme ve diğer vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren gönüllü uyum seviyesi yüksek mükellefler iş yerlerinde ziyaret edilerek, sunulan hizmetlere yönelik görüş ve önerileri alınacak.

35. Vergi haftası kapsamında Muhasebe bölümü öğretmenlerimiz, vergi haftası kapsamında ilçemizdeki Vergi Dairesi, SGK, İŞKUR, Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

 

35. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında okulunuz Muhasebe Bölümü öğretmenleri ve öğrencileri Vergi Dairesi Müdürlüğüne ve ilçemizdeki SGK Sosyal Sigortalar Kurumu, İŞKUR Müdürlüğü, Tavşanlı Belediyesi, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Burada Temel Muhasebe dersini uygulamalı olarak işlemiş de oldular.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Tavşanlı Tavşanlı Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)