Muğla / Yatağan Madenler Ortaokulu

Telefon:0252 572 24 51 Adres:Madenler Mah. Yatağan MUĞLA Web Sitesi:https://madenlerortaokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Yatağan Okulları, Muğla Ortaokulları, Muğla Yatağan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muğla Ortaokul Haberleri, Muğla Yatağan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://madenlerortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli ve manevi değerlerin bilincinde olan,bilimsel gelişmelerin ışığında öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.
MisyonAtatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek, bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, bilim ve teknolojiden faydalanmasını bilen, katılımcı, paylaşımcı, düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilen, bulunduğu ortamda kendini kabul ettirebilen, sosyak-kültürel ve sportif faaliyetlere önem veren ve üst öğrenime donanımlı olarak gidebilecek bireyler yetiştirmek.
Telefon0252 572 24 51
AdresMadenler Mah. Yatağan MUĞLA
İnternet Sitesihttps://madenlerortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMadenler Mah. YATAĞAN/MUĞLA
UlaşımOKULUMUZ İL MERKEZİNE 28 KM. İLÇE MERKEZİNE İSE 3 KM. UZAKLIKTADIROKULUMUZUN İL VE İLÇE MERKEZİNE YAKIN OLMASINDAN DOLAYI ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR. ULAŞIM KARAYOLUYLA SAĞLANMAKTADIR.
Merkezden UzaklıkOKULUMUZ İL MERKEZİNE 28 KM. İLÇE MERKEZİNE İSE 3 KM. UZAKLIKTADIR
Ders Saatleri08:30 - 12:00
13:00 - 15:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı121
  • Derslik Sayısı7
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://madenlerortaokulu.meb.k12.tr/48/11/706424/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)