Muğla / Yatağan Ayser Kazım Eren Ortaokulu

Telefon:0 252 574 76 49 Adres:Bozüyük Mahallesi Yatağan / MUĞLA Web Sitesi:https://ayserkazimerenortaokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Yatağan Okulları, Muğla Ortaokulları, Muğla Yatağan Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muğla Ortaokul Haberleri, Muğla Yatağan Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ayserkazimerenortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAyser Kazım Eren Ortaokulu olarak misyonumuz Atatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, düşüncelerini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, hoşgörülü, sosyal, paylaşımcı, çevreye duyarlı insanlar yetiştirmektir.
MisyonAyser Kazım Eren Ortaokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.
Telefon0 252 574 76 49
Faks(252) 574 7649
AdresBozüyük Mahallesi Yatağan / MUĞLA
İnternet Sitesihttps://ayserkazimerenortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTarihi, turistik ve doğal güzellikleriyle örülü beldemize her gün yerli ve yabancı birçok turist gelmektedir. Eski bir yerleşim yeri olan Bozüyük´te gezilecek yerlerin başında Pınarbaşı gelmektedir.
UlaşımBozüyük Beldesi-Muğla :26 km
Bozüyük Beldesi-Yatağan: 8 kmBeldemizden Muğla´ya her gün belediyeye ait bir servis aracı iki sefer yapmaktadır. Yatağan´a ise saat başı belediye araçları kalkmaktadır. Ayrıca Muğla-Aydın karayoluna 3 km. uzaklıkta olan beldemizde ulaşım sorunu yaşanmamaktdır.
Merkezden UzaklıkBozüyük Beldesi-Muğla :26 km
Bozüyük Beldesi-Yatağan: 8 km
Kontenjan Bilgileri99
Ders SaatleriDerse Başlama : 08:45
Dersin Bitişi : 14:50
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerAÇIK ALAN HOKEYİ
ProjelerTÜBİTAK 4006
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı98
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ayserkazimerenortaokulu.meb.k12.tr/48/11/706345/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)