Muğla / Yatağan Atatürk İlkokulu

Telefon:0252 572 51 19 Adres:Konak Mahallesi Atatürk Caddesi 48500 Yatağan / MUĞLA Web Sitesi:https://yataganataturkilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Yatağan Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Yatağan İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Yatağan İlkokul Haberleri
Kaynak:https://yataganataturkilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonKurumsal çalışması,yaptığı hizmetler bakımından örnek alınan;Eğitim-öğretim kalitesi eşdeğerlerine öncü,takım çalışmşasını teşvik eden,katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip,başta bölgenin sonra da ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü,çağdaş,kalıcı ve özgün eserler ortaya koyabilen;evrensel değerlere saygılı,sürekli gelişen bir okul olmak.
MisyonSürekli değişen,gelişen bir öğrenme ortamı içinde öğrencilerin ve öğretmenlerin kendi potansiyellerine ulaşmalarını sağlayarak ve toplumsal kültürel birikim ve değerlerimiz ile dünyadaki gelişmeleri de göz önünde tutarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti´nin geleceği ve Türk Milletinin mutluluğu için evransel ilkeleri gözeten,yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
BaşarılarOkulumuz; Fen lisesi,Sosyal Bilimler Lisesi,Anadolu Öğretmen Lisesi,,Anandolu Lisesi gibi liselere çok sayıda öğrenci göndermiştir.Aynı zamanda okulumuz futbol takımı İl dördüncülüğü almış,voleybolda ilçe çapında bir çok kupalarımız vardır.Satrançta İl birinciliği Güreş ve Taekwando dallarında dereceler yapmıştır.SBS de Türkiye birincisi çıkarmıştır.
Telefon0252 572 51 19
Faks0252 5725119
AdresKonak Mahallesi Atatürk Caddesi 48500 Yatağan / MUĞLA
İnternet Sitesihttps://yataganataturkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKonak Mahallesi Atatürk cad. Hükümet konağı karşısında bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezindedir. İl merkezine 25 km. uzaklıktadır. İlçemize komşu olan tüm ilçe merkezlerinden karşılıklı olarak dolmuş seferi bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe Merkezindedir. İl merkezine 25 km. uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliTekli
Ders Saatleri08:30-15:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer-Doğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerÇOCUK OYUNLARI,SATRANÇ,FUTBOL
  • Öğretmen Sayısı32
  • Öğrenci Sayısı539
  • Derslik Sayısı23
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://yataganataturkilkokulu.meb.k12.tr/48/11/705295/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)