Muğla / Seydikemer İzzettin Uzunduvar İlkokulu

Telefon:0 252 637 16 43 Adres:İZZETTİNKÖY MAH. ESKİ KAŞ YOLU CAD. IZZETTIN UZUNDUVAR ILKOKULU BLOK NO: 37 SEYDİKEMER / MUĞLA Web Sitesi:https://izzettinuzunduvarilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Seydikemer Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Seydikemer İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Seydikemer İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren bir okul olabilmektir.
Misyon" Biz İzzettin Uzunduvar İlkokulu ; Bütün öğrencilerimizin Atatürk İlkelerine bağlı, demokratik ve laik Cumhuriyet´ in yurttaşı olmanın bilinciyle değişim ve gelişmeleri doğru algılayıp , yorumlayan ve geliştirebilen , insan haklarına saygılı, öğrenmeyi öğrenen , bilgili, becerili, kendini tanıyan ve kendine güvenen, toplumsal bilinci gelişmiş,hoşgörülü , doğayı ve insanı seven , üretken,girişimci,kendini ifade edebilen,akılcı,evrensel aklın bilincinde,bireysel farklılıklarına göre eğitim alabilen mutlu bireyler olarak yetişmelerine önderlik etmek için varız."
Telefon0 252 637 16 43
AdresİZZETTİNKÖY MAH. ESKİ KAŞ YOLU CAD. IZZETTIN UZUNDUVAR ILKOKULU BLOK NO: 37 SEYDİKEMER / MUĞLA
İnternet Sitesihttps://izzettinuzunduvarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz İzzettin Köyü´nün Uzunduvar mahallesinde yer almaktadır.
UlaşımFethiye´ye uzaklık 57 km, Muğla´ya uzaklık 182 km´dir. Kumluova- Karadere köy dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkFethiye´ye uzaklık 57 km, Muğla´ya uzaklık 182 km´dir.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08:30 14:10
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı15
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://izzettinuzunduvarilkokulu.meb.k12.tr/48/14/714826/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)