Muğla / Seydikemer Çaykenarı İlkokulu

Telefon:02526673013 Adres:Çaykenarı Mah. Okul Cad. No 1 Seydikemer/MUĞLA Web Sitesi:https://caykenariilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Seydikemer Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Seydikemer İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Seydikemer İlkokul Haberleri
Kaynak:https://caykenariilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz olarak; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişerek topluma öncü olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerini sağlamak, teknolojik imkânları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Telefon02526673013
AdresÇaykenarı Mah. Okul Cad. No 1 Seydikemer/MUĞLA
İnternet Sitesihttps://caykenariilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöyümüz, Muğla ili Seydikemer İlçesine bağlı bulunup, Antalya sahil yolu üzerindedir. Seydikemer – Eşen arasında yer alan köyümüz Seydikemer’e 15km, Eşen’e 7 km uzaklıktadır.

Köyümüzün doğusunda Eşen Çayı (Koca Çay), batısında Minare ve Kabaağaç Köyü, güneyinde Demirler ve Arifler Köyü, kuzeyinde Alaçat Köyü bulunmaktadır.
Ulaşım15 km.Karayolu ile dolmuş, otobüs veya özel araçlarla ulaşımı yıl boyu açıktır.
Merkezden Uzaklık15 km.
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA: 09:00 - DERS BİTİŞ : 14:30
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı63
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı2
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://caykenariilkokulu.meb.k12.tr/48/14/714753/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)