Muğla / Ortaca Dalyan Naciye Tınaztepe Ortaokulu

Telefon:02522842034 Adres:Dalyan Mahallesi Maraş Caddesi No 36 ORTACA/MUĞLA Web Sitesi:https://dalyanortaokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Ortaca Okulları, Muğla Ortaokulları, Muğla Ortaca Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muğla Ortaokul Haberleri, Muğla Ortaca Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://dalyanortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMutluluğun kaynağını gören,kendini tanıyan, başarıyı arzulayan ve arayan, milli ve manevi değerlerimizi benimsemiş bireyler yetiştirerek bilimsel ve kültürel yönden çevresini etkileyen, eğitim ve öğretimde önder bir kurum olmak.
MisyonVar olan yetenek ve imkanları en iyi şekilde kullanarak eğitim ve yaşam kalitesini yükseltip toplumumuza ve insanlığa hizmet edecek bireyler yetiştirmek.
Telefon02522842034
AdresDalyan Mahallesi Maraş Caddesi No 36 ORTACA/MUĞLA
İnternet Sitesihttps://dalyanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDalyan önceleri Ortaca´ya bağlı bir belde iken, Muğla´nın büyük şehir statüsü kazanmasından sonra mahalle olmuştur. Eşsiz güzelliklere sahip Dalyan turizm bölgesi olarak dünyaca meşhurdur. Ortaca, Muğla ilinin en güzel İlçelerinden biridir. Akdeniz ile Ege Bölgesi sınırında olan Ortaca doğusunda Dalaman ve Fethiye, batısında Köyceğiz ve Marmaris ilçeleriyle komşudur. Ortaca´nın nüfusu yaklaşık 47000 civarındadır.
UlaşımMuğla İline 85 km, bağlı bulunduğu Ortaca İlçesine 12 km uzaklıktadır.Özel araçlar ve şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkMuğla İline 85 km, bağlı bulunduğu Ortaca İlçesine 12 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiTaşımalı gelen öğrencilerimiz servislerle taşınmaktadır. Ayrıca özel servisler vardır.
Ders Saatleri08:30-15:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer ve Klima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda aktif olarak sportif etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Kız voleybol, erkek futbol, hentbol, bocce ve futsal takımımız vardır. Ayrıca, Ortaca Belediyesi bünyesinde güreş takımı çalışmalarını devam ettirmektedir.
  • Öğretmen Sayısı27
  • Öğrenci Sayısı206
  • Derslik Sayısı14
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://dalyanortaokulu.meb.k12.tr/48/09/711707/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)