Muğla / Ortaca Atatürk İlkokulu

Telefon:02522825888 Adres:Cumhuriyet Mahallesi Ayhan Sokak No10 Ortaca MUĞLA Web Sitesi:https://ortacaataturkilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Ortaca Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Ortaca İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Ortaca İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ortacaataturkilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılâplarının doğrultusunda bilgili yetenekli insanlar yetiştirmek, Muğla ili çevresindeki bütün okul öncesi çocuklarını kazanıp eğitim ve öğretim yönünden onlara yardımcı olmak, “Bütün Çocuklar Özeldir” sloganıyla hareket edip her türlü gelişimlerine destek olmak, Ev ve aile sıcaklığını aratmayan sevgi dolu bir ortamda onları inceleme ve araştırmaya yönlendiren bir ortam sunmak vizyonumuzdur.
MisyonAtatürk ilke ve inkılâplarına bağlı bedensel, ruhsal, sosyal, duygusal, zihinsel gelişimlerini desteklemek, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, Eğitim-öğretim ilkeleri çerçevesinde ilkokula hazırlamak, Yaratıcılıklarını desteklemek, Özbakım becerilerinin gelişimini desteklemek, Dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak, Aileleri eğitim-öğretime katmak, Çevreyle barışık kendine güvenen sosyal ve dışa dönük bireyler yetiştirmek, Çevreyi ve doğayı koruyan bireyler yetiştirmek.
Telefon02522825888
AdresCumhuriyet Mahallesi Ayhan Sokak No10 Ortaca MUĞLA
İnternet Sitesihttps://ortacaataturkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOrtaca, Muğla ilinin en güzel İlçelerinden biridir. Akdeniz ile Ege Bölgesi sınırında olan Ortaca doğusunda Dalaman ve Fethiye, batısında Köyceğiz ve Marmaris ilçeleriyle komşudur.
UlaşımOkulumuz il merkezine 75 km mesafede olup, Ortaca ilçe merkezindedir.Ortaca merkezden yürüyerek 5 dk mesafededir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 75 km mesafede olup, Ortaca ilçe merkezindedir.
Ders Saatleri08:30 - 14:45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer ve Klima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerSatranç
  • Öğretmen Sayısı15
  • Öğrenci Sayısı299
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://ortacaataturkilkokulu.meb.k12.tr/48/09/711577/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)