Muğla / Milas Sakarya İlkokulu

Telefon:0 (252) 512 1742 Adres:Hacı İlyas Mah. Cumhuriyet Cad. No.1 Milas/MUĞLA Web Sitesi:https://milassakaryailkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Milas Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Milas İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Milas İlkokul Haberleri
Kaynak:https://milassakaryailkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDemokratik, çağdaş, sosyal hukuk devletimize; İnsan haklarına saygılı ve duyarlı; Akılcılık ve bilime önem veren; Araştırmacı ve sorgulayıcı, eleştirel; Dürüst, iyi ahlaklı; Çevreye duyarlı; Kendisiyle ve toplumla barışık, üretken, yaratıcı; bireyler yetiştirmek istiyoruz
MisyonTürk milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygıyla dolu; Gerçek gücün “Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik” olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler yetiştirmek.
Telefon0 (252) 512 1742
AdresHacı İlyas Mah. Cumhuriyet Cad. No.1 Milas/MUĞLA
İnternet Sitesihttps://milassakaryailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMilas
UlaşımOkulumuz Milas İlçe Merkezindedir.Şehrin en merkezi konumunda bulunan okulumuza ulaşmak oldukça kolaydır. Şehiriçi minibüslerinin çoğu okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Milas İlçe Merkezindedir.
Ders SaatleriBaşlama 08.30
Bitiş 14.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı31
  • Öğrenci Sayısı646
  • Derslik Sayısı21
Kaynak:https://milassakaryailkokulu.meb.k12.tr/48/08/711942/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)