Muğla / Milas Ovakışlacık İlkokulu

Telefon:02525490333 Adres:Ovakışlacık Köyü/Milas Web Sitesi:https://ovakislacikilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Milas Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Milas İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Milas İlkokul Haberleri
Kaynak:https://ovakislacikilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz; Akademik başarıları ve sosyal-kültürel faaliyet katılımları ve okul kültürü ile adından söz ettiren bir okul olmaktır.
MisyonMisyonumuz; Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda kendi kendine yetebilen, öz değerlendirme yapabilen, öz yönetim sahibi, özgün düşünebilen, üretebilen, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü, ülkesinin milli ve manevi değerlerine saygı gösterip onları yaşayıp yaşatabilen, ülkesini diğer ülkeler arasında lider yapma inancı taşıyan bireyler olarak yetiştirmektir.
Telefon02525490333
Faks.
AdresOvakışlacık Köyü/Milas
İnternet Sitesihttps://ovakislacikilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMuğla İli Milas İlçesi Ovakışlacık Mahallesi
UlaşımİLE 80 KM,İLÇEYE 17 KM UZAKLIKTAMilas´tan İzmir yönüne giderken Selimiye´ye gelmeden Köşk Mahallesi´nden sola dönülür.Köşk Mahallesi´nden sonraki mahalle olan Karakuyu Mahallesi içine girmek için tekrar sola dönülür. Karakuyu Mahallesi içinden geçtikten 4 km sonra Ovakışlacık Mahallesi girişindeki okulumuza ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkİLE 80 KM,İLÇEYE 17 KM UZAKLIKTA
Servis BilgisiOkulumuz Taşımalı Eğitim Kapsamında olduğu için Köşk, Karakuyu, Ahmetli, Ebekırı, Güldere, Eren, Aktaş bölgelerinden 5 servis aracıyla taşıma yapılmaktadır.
Ders Saatleri08:20 - 14:10
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı59
  • Derslik Sayısı20
Kaynak:https://ovakislacikilkokulu.meb.k12.tr/48/08/712355/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)