Muğla / Marmaris Selimiye Şükrü Tugay Ortaokulu

Telefon:0252 446 42 00 Adres:Selimiye Mahallesi Buruncuk Mevkii No91 Marmaris Muğla Web Sitesi:https://selimiyesukrutugayortaokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Marmaris Okulları, Muğla Ortaokulları, Muğla Marmaris Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muğla Ortaokul Haberleri, Muğla Marmaris Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; öğrenciler bireysel farklılıkların doğurduğu ilgi istek ve yetenekler doğrultusunda eğitim öğretim sürecini yaşasın ve okul sonrası yaşantısına aktarabilsin.
MisyonBiz öğrencilerimizin farklılıklarını, yeteneklerini açığa çıkarmak, onları en bilimsel teknolojiyle donatmak, eğitim yaşantılarının meydana geldiği çevreyi başarılı biçimde kontrol etmek, eğitimde tam öğrenmeyi gerçekleştirmek için ve süreçteki öğrencilerin tamamını istenilen hedefe ulaştırmak, öğrencileri ve velileri toplumsal değişimden haberdar etmek, öğrencilerin kendini tanıması, çevrede kendisine açık olan fırsatları öğrenmesi, gizil güçlerin geliştirilmesi ve çevresine uyum sağlamsına yardımcı olmak, demokratik hayatın karar verme gücüne sahip bireyler yetiştirmek, herkesin öğrenme haklarından eşit olarak yararlanması ve bu sayede öğrenci yeteneklerini en yüksek derecede geliştirme imkanı sağlamak, öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirilmesi için öğretmenlerin daha istekli olarak çalışabilecekleri ortamlar sağlamak için varız.
Telefon0252 446 42 00
Faks0252 446 42 00
AdresSelimiye Mahallesi Buruncuk Mevkii No91 Marmaris Muğla
İnternet Sitesihttps://selimiyesukrutugayortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri2014 yerel seçimlerinde Muğla Belediyesi’nin Büyükşehir olması ile Köy olan yerleşim yerimiz artık Mahalle olmuştur. Turgut, Bayır, Bozburun ve Söğüt Mahalleleri en yakın yerleşim alanları ve sınır komşularımızdır. Mahallenin yerleşim alanı sahil şeridinde olup deniz kenarında kurulmuş ve gözde tatil merkezi halinegelmiştir. Bölgenin iklimi tipik Akdeniz iklimidir. Halkın temel geçim kaynağı turizm ve balıkçılıktır.Ayrıca tekne ve kayık yapımı ile ilgili atölyeler bulunmaktadır.
Ulaşımİlçe Merkezine 47 km, İl Merkezine 107 km uzaklıktadır.Dolmuş bulunmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 47 km, İl Merkezine 107 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiOkul servisi bulunmamaktadır.
Ders Saatleri08:40 - 15:50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://selimiyesukrutugayortaokulu.meb.k12.tr/48/07/714526/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)