Muğla / Köyceğiz Toparlar İlkokulu

Telefon:02522740506 Adres:Toparlar Mahallesi/Köyceğiz/Muğla Web Sitesi:https://koycegiztoparlarilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Köyceğiz Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Köyceğiz İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Köyceğiz İlkokul Haberleri
Kaynak:https://koycegiztoparlarilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitimin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve yarını bütünleştirerek, bilgi çağının gerektirdiği ileri eğitim ve öğrenim yöntemlerini kullanarak, ülke ve dünya standartlarında, kaliteli, seçkin ve örnek bir okul olmaktır.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bilimsel, akılcı, mantıklı düşünme ve problem çözme becerisine sahip, araştırma yapabilen, bilgi üreten,sorgulayabilen, olası sorunlara çözüm üreten,öğrendiği bilgileri uygulayabilen,kişiliği ,karakteri ve özgüveni gelişmiş,insani değerleri benimsemiş, çevre bilinci ve sorumluluk sahibi ,saygılı ve hoşgörülü, vatanını ve milletini seven,milli ve manevi değerler ile bayrağına sahip çıkan,yeniliklere açık lider bireyler yetiştimek ve tüm öğrencilerimizi bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.
Telefon02522740506
AdresToparlar Mahallesi/Köyceğiz/Muğla
İnternet Sitesihttps://koycegiztoparlarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Fethiye-Muğla Karayolu üzerinde yer almaktadır.Okulumuzun yerleşim yeri Toparlar Mahallesindedir.Okulumuz Toparlar Ortaokulu ile aynı bahçe içinde yer almaktadır. Yerleşim alanı 17240 M2 alana sahip olup yaklaşık 6000M2 si bahçedir..
Ulaşımİlçe Merkezine Uzaklık:5Km İl Merkezine Uzaklık:65 KmPersonel ulaşımı Özel Araçlarla ve Toplu Taşıma araçlarıyla sağlanmaktadır.Öğrenci ulaşımı Taşıma servisleri ve yaya olarak ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine Uzaklık:5Km İl Merkezine Uzaklık:65 Km
Ders Saatleri08:30-14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKalorifer ve Klima
İnternet BağlantısıADSL
ProjelereTwinning
  • Öğretmen Sayısı19
  • Öğrenci Sayısı318
  • Derslik Sayısı13
Kaynak:https://koycegiztoparlarilkokulu.meb.k12.tr/48/06/712194/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)