Muğla / Kavaklıdere Menteşe İlkokulu

Telefon:02525945013 Adres:Menteşe Mahallesi Kavaklıdere MUĞLA Web Sitesi:https://kavakliderementeseilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Kavaklıdere Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Kavaklıdere İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Kavaklıdere İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kavakliderementeseilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYeniliklere açık, olaylara geniş açıdan bakabilen, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, çalışkan, bedenen, zihnen ve ahlaken seciyeli, araştıran ve ülkesine faydalı olan,yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde barındıran, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyoloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MisyonÖğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli, özgüvenli olmalarını, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılareklenecektir.
Telefon02525945013
Faks02525945013
AdresMenteşe Mahallesi Kavaklıdere MUĞLA
İnternet Sitesihttps://kavakliderementeseilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMahallemizin nüfusu 2500´dür. Halkın geçim kaynağı pazarcılıktır. Mahalle yakınlarında bulunan mermer fabrikalarında halkın büyük bir kısmı işçi olarak çalışmaktadır.
UlaşımMuğla il merkezine 70 km Kavaklıdere ilçesine 8 km mesafede bulunmaktadır. Mahallemizden Yatağan ilçesine kadar her saat başı özel ve belediye minibüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkMuğla il merkezine 70 km Kavaklıdere ilçesine 8 km mesafede bulunmaktadır.
Öğretim ŞekliTam gün
Ders Saatleri08.30-14.35
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı117
  • Derslik Sayısı8
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://kavakliderementeseilkokulu.meb.k12.tr/48/12/711818/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)