Muğla / Kavaklıdere Kavaklıdere Anaokulu

Telefon:02525927140 Adres:Kavaklıdere Anaokulu, Yeni Mah. Okul Cad. No 5 Kavaklıdere, Muğla Web Sitesi:https://kavaklidereanaokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Kavaklıdere Okulları, Muğla Anaokulları, Muğla Kavaklıdere Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Muğla Anaokulu Haberleri, Muğla Kavaklıdere Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonİSTİYORUZ Kİ;
Araştıran, okuyan, inceleyen, irdeleyen, sebep-sonuç ilişkisi kurabilen, analiz yapabilen, uygulama ve proje çalışmalarına önem veren bir okul olarak, bu yönlerimizi daha geliştirmek, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamını/metodunu bütün derslerde oluşturma-uygulama, biz bilinciyle kaliteli gelecek sağlama yoluna giderek öğrencilerimizde en üst düzeyde kalıcı davranış değişikliği gerçekleşsin.
İSTİYORUZ Kİ;
Okulumuzda, öğretenler ve öğrenenler olarak kendimizi her zaman mutlu, huzurlu görelim ve Hedeflere Ulaşacak Gücü İçimizde Hissedelim.
İSTİYORUZ Kİ;
Okulumuzda, korkunun, kaygının, karmaşanın değil, özlemin, sevginin, bilginin ve paylaşımın yer aldığı, güven duygusunun, etkili, şartsız iletişim ortamının en iyi geliştirildiği Herkesin mutlak faydaya ulaşacağı Olumlu Bir Vizyon Gerçekleşsin.
MisyonBİZ;
Atatürk ilke ve inkılâplarına inanan, Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve amaçları doğrultusunda çalışan, geçmiş ve gelecek muhasebesi yapan, çağdaş demokratik, laik ve katılımcı değerleri benimseyen bir kurumuz, Kavaklıdere Anaokuluyuz.
Biz, öğrencilerimizi ve okulumuzu kaliteli eğitim fırsatlarıyla buluşturmak suretiyle yarınları kazanım olara sunmak gayreti içinde olan bir okuluz.
Biz; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Telefon02525927140
AdresKavaklıdere Anaokulu, Yeni Mah. Okul Cad. No 5 Kavaklıdere, Muğla
İnternet Sitesihttps://kavaklidereanaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuzun il merkezine uzaklığı 55 km´dir.
Öğretim ŞekliTam gün
Ders SaatleriPazartesi-Cuma:08.30 ile 13.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı3
Kaynak:https://kavaklidereanaokulu.meb.k12.tr/48/12/974193/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)