Muğla / Kavaklıdere Cumhuriyet İlkokulu

Telefon:90 252 592 70 14 Adres:Cumhuriyet Mahallesi Sazak Caddesi No23 Kavaklıdere/MUĞLA Web Sitesi:https://kavakliderecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Kavaklıdere Okulları, Muğla İlkokulları, Muğla Kavaklıdere İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muğla İlkokul Haberleri, Muğla Kavaklıdere İlkokul Haberleri
Kaynak:https://kavakliderecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılaplarını tanımış ve özümsemiş; çağdaşlığı, demokrasiyi ve laikliği içselleştirmiş;
Ulusal değerlerini kaybetmeden evrensel değerler ile bütünleştirmiş, kişiler ve toplumlar arası farklılıkları hoşgörü ve karşılayıp bir zenginlik olarak benimseyen, kendine güvenen, tanıyan, becerilerinin farkında olan, katılımcı, sorgulayan, bilgi ve çağının gereklerini yerine getirebilen,
Pozitif yönlü değişim ve gelişimi sürekli olarak yaşayan, kendine öğrenmeyi temel ilke olarak benimsemiş, Düşünsel, duygusal ve sosyal açıdan kendine yeten ve toplum ihtiyaçlarını karşılayan yeniçağın bireylerini yetiştirmek yükümlülüğümüzdür.
MisyonÖğrenmeye istekli bireyler yetiştiriyoruz...
Sevgi dostluk ve anlayış içerisinde yaşam mücadelesini kazanmayı benimsemiş, kaybettiğinde kaybettiklerinden ders alan böylece hiç kaybetmeyen bireyler yetiştiriyoruz...
Tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak kuşaklar yetiştiriyoruz.
İnsanca duyguların egemen kılındığı, ulusal egemenlik ve insanlık tutkusu ile dolu genç beyinler yetiştiriyoruz...
Özgür, vatan ve ulus saygısıyla dolu, tıpatıp bizim kopyamız değil, bizi aşan çağı yakalamak hatta geçmek çabası içerisinde olan bireyler yetiştiriyoruz...
Özel beceri ve yetenekleri doğrultusunda, çağdaş, insani ve bilimsel değerlere saygılı, sorumlu ve duyarlı, ulusal değerlere saygılı, Türkiye Cumhuriyetine bağlı, görev ve sevgisiyle dolu, bilimin tek doğru yol gösterici olduğuna inanan insanlar yetiştiriyoruz.
Telefon90 252 592 70 14
Faks90 252 592 70 14
AdresCumhuriyet Mahallesi Sazak Caddesi No23 Kavaklıdere/MUĞLA
İnternet Sitesihttps://kavakliderecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKavaklıdere 3000 nüfuslu şirin bir Ege ilçesidir. Ev kiraları vatandaşları zorlamayacak düzeydedir. 1. ve 2. etap TOKİ konutlarıyla ilçenin konut ihtiyacı büyük oranda karşılanmıştır. İlçe en yakın sahile yaklaşık 1,5 saatlik araç yolculuğu mesafesindedir. Kışları Muğla sıcaklık ortalamasının altında, soğuk denebilecek düzeyde olup yazları çok sıcak geçmemektedir.
UlaşımKavaklıdere İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Kavaklıdere İlçesi Yatağan ilçesine 24 km, Muğla Merkeze ise 55 km uzaklıktadır.
Bodrum Milas Hava limanına Uzaklık : 75 km
Dalaman Hava limanına Uzaklık : 130 km Gün içinde 45 Dakikada bir Yatağan´a dolmuş seferleri bulunmaktadır. Ayrıca sabah ve akşam saatlerinde Muğla merkezden karşılıklı seferler ile ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkKavaklıdere İlçe Merkezinde bulunmaktadır. Kavaklıdere İlçesi Yatağan ilçesine 24 km, Muğla Merkeze ise 55 km uzaklıktadır.
Bodrum Milas Hava limanına Uzaklık : 75 km
Dalaman Hava limanına Uzaklık : 130 km
Servis BilgisiOkulumuzda öğrenci servisi hizmeti verilmemekle birlikte, taşımalı öğrencilerin ulaşımlarını sağlayan taşımalı eğitim araçları vardır.
Öğretim ŞekliNormal Öğretim yapılmakta olup öğlen 12´de 55 dakikalık bir yemek arası vardır.
Ders SaatleriSabah 08.30 da başlar.
Öğleden sonra 14.35 de biter.
Yabancı DilNormal ilköğretim programı dahilinde yabancı dil eğitimi vardır, İngilizce dersi tercih edilmektedir.
Isınma TürüKatı yakıtlı kalorifer.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı230
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://kavakliderecumhuriyetilkokulu.meb.k12.tr/48/12/711781/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)