Muğla / Fethiye Çatalarık Ortaokulu

Telefon:0252 6131823 Adres:Çatalarık Mahallesi Turgut Özal Bulvarı no 191 Karayolları Şantiyesi yanı Web Sitesi:https://catalarikortaokulu.meb.k12.tr Muğla Okulları, Muğla Fethiye Okulları, Muğla Ortaokulları, Muğla Fethiye Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muğla Ortaokul Haberleri, Muğla Fethiye Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://catalarikortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda öğrencilerimizin potansiyellerini uygun bir şekilde kullanarak mantık ilkeleri çevresinde yaratıcı düşünmelerine ve karar vermelerine yardımcı olmak, öğrencilerimizi bilgi, beceri ve teknik açıdan tam donanımlı kılmak, gelişen ve değişen hayatın içinde başarılı ve mutlu bireyler olmalarını sağlamak, ülkesini ve milletini çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne taşıyacak olan gençlerle SBS´ de başarılar yakalayarak okulumuzun ve öğrencilerimizin adını tüm Türkiye´de duyurarak tercih edilen bir okul olmak idealimizdir
MisyonBiz, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmeyi, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarabilmelerini öğretmek için yenilikçi metodları, teknolojiyi, modern yabancı dil öğretim tekniklerini kullanmayı, onları eleştirel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.
BaşarılarOkulumuz atletizm dalında bir çok il ve ilçede dereceler almıştır. Türkiye şampiyonasında da derecelerimiz bulunmaktadır.
Gizem KÜÇÜKYÖRÜK
Burcu DEDE
Yasemin DEDE

Satranç alanında ilçe de düzenlenen yarışmalarda madalya kazanılmıştır.
İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmalarda çeşitli dereceler alınmıştır.
Telefon0252 6131823
AdresÇatalarık Mahallesi Turgut Özal Bulvarı no 191 Karayolları Şantiyesi yanı
İnternet Sitesihttps://catalarikortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl merkezine 120 km , ilçe merkezine ise 7 km uzaklıktadırOkulumuzun önüne kadar toplu taşıma araçları gelmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 120 km , ilçe merkezine ise 7 km uzaklıktadır
Ders SaatleriOrtaokul
Başlama saati 7/30
Bitiş saati 13/10
İlkokul
Başlama saati 13/20
Bitiş saati 16/10
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerTübitak 4006-4007 projelerine katılım sağlanmıştır
  • Öğretmen Sayısı26
  • Öğrenci Sayısı235
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://catalarikortaokulu.meb.k12.tr/48/05/714375/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)