Mobilya Fuarı

Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı 11. Sınıf öğrencileri Alan şefi Yavuz ALPMAN refakatinde WoodTech - 35. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve İntermob - 24. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarına katılım gösterdiler.

         Fuar gezisi esnasında birçok firma ile irtibat kuruldu. Stantlarını gezdiğimiz ve eğitime desteklerini esirgemeyen birçok firma gezilerek öğrencilerimiz bilgi sahibi olmuşlardır.

Reed Tüyap Fuarcılık tarafından Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD), Mobilya Aksesuar Sanayicileri Derneği (MAKSDER), Avrupa Ağaç İşleme Makinesi İmalatçıları Federasyonu (EUMABOIS) iş birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilen WoodTech - 35. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve İntermob - 24. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı önceki yıllarda olduğu gibi 14 salonun hepsi dolu olarak, 22 Ekim'de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 26 Ekim'de son bulmuştur.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Ferizli Borsa İstanbul Recepbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)