Misyon, Vizyon ve Temel Değerlerimiz

Okul Müdürlüğümüzün misyon, vizyon, temel ilke ve değerlerinin oluşturulması kapsamında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler, sonucunda stratejik plan hazırlama ekibi tarafından oluşturulan misyon, vizyon, temel değerler; okulumuz üst kurulana sunulmuş ve üst kurul tarafından onaylanmıştır.

 

     VİZYONUMUZ

Özgün çalışmalarımızla model gösterilen bir okul olmaktır.

                   MİSYONUMUZ

Beden, zihin, ahlak ve sosyal bakımdan dengeli, kültürel değerlerimizi özümsemiş, bilimsel, analitik ve kritik düşünen, üretken, araştıran ve sorgulayan, yeniliğe ve değişime açık, kendisine güvenen, sosyal sorumluluk sahibi, toplumda etkin rol almaya hazır nesiller yetiştirmektir.

                   TEMEL DEĞERLERİMİZ

1) İNSAN: Her şeyde insanı temel değer olarak ele alırız. Bütün paydaşlarımızın sağlığı, mutluluğu ve başarısı için gayret gösteririz. Özellikle çocuklarımızı bu doğrultuda yönlendirip, motive ederek hayata hazırlarız.

 

2) SEVGİ VE SAYGI: Bütün paydaşlarımız için vazgeçilmez iki değerimizdir. Bütün paydaşlarımızı karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı bir dünya içinde yaşatarak memnuniyetlerini sağlamak esastır. Bunun için birbirimizi dinlemeye ve anlamaya varsa, sorunları birlikte çözmeye özen gösteririz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Çardak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Kaynak:https://cardakmehmetakifersoyio.meb.k12.tr/icerikler/misyon-vizyon-ve-temel-degerlerimiz_13662456.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)