Misafirin Var Pazar

"Misafiriniz Var" projesi kapsamında ilimiz genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde, 19:23'te okulumuz yöneticileri ve öğretmenleri, öğrencilerimizden Ramis KURT'un evine konuk oldu.

Okul-Veli arasındaki eğitsel birlikteliği güçlendirmek, velilerin okula bakış açışını olumlu yönde geliştirmek, değişik sebeplerden ötürü okula devam etmeyen öğrencilerin velilerini öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimleri hakkında bilgilendirmek, evde eğitim alan öğrencilerimizin aileleri ile yakın ilişkiler kurarak ihtiyaç ve beklentilerini tespit etmek, öğrencilerimizi daha yakından tanımak amaçları ile yürürlüğe konan "Misafiriniz Var" projesi ilimiz genelinde başlatılmış olup proje sonunda öğrencilerimizin tamamının evine konuk olmak hedeflenmektedir. Proje kapsamında öğretmenlerimiz de il genelinde eş zamanlı olarak öğrencilerimizi evlerinde ziyaret edecektir.

Bu kapsamda müdürümüz Metin DEMİR, müdür yardımcımız Necmiye SAYMAZ ve öğretmenimiz Öznur KALDIRIM'ı evlerinde misafir eden kıymetli velimiz KURT ailesine nazik ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Rize Pazar Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)