Misafirim Öğretmenim Projemiz Başladı.

Hedefimiz velilerimizin evlerini ziyaret ederek,öğrencilerimizin yaşadıkları ortamlarını görerek, öğrencilerimizin başarılarının artmasında yardımcı olmak, okulun ve  eğitimin öneminin daha çok farkına varılmasını sağlamak ve topluma  yüksek ahlaklı bireyler kazandırmaktır...

          Misafirim Öğretmenim Projemiz kapsamında Çaybaşı İlçesine Bağlı mahallelerde ikamet eden ve Ünye´ye bağlı Hanyanı Mahallesinde ikamet edip okulumuz taşımalı eğitime tabi öğrencilerimizin ev ziyaretini Okul Müdürümüz Lokman TATLICAN, Okul Müdür Yardımcılarımız Mustafa ALAN ve Sevgi YILMAZ DÖNGEL, Okul Rehber Öğretmenimiz Özge ATMACA ve Okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Fatih YILDIRIM´dan oluşan komisyonumuz tarafından gerçekleştirmeye başlamış bulunmaktayız. Çaybaşı Merkez Mahallelerinde ikamet eden öğrencilerimizin Proje kapsamında ev ziyaretleri sınıf öğretmenleri tarafından öğle aralarında gerçekleştirilecektir. Projemiz 30 Mayıs tarihine kadar haftada 3 gün şeklinde planlanmıştır.

 

        Bugüne kadar Boras, Çağlayan ve Kargalı Mahallelerine ziyaretlerimizi tamamladık. Bizleri güleryüzle evlerinde ağırlayana velilerimize teşekkür ederiz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ordu Çaybaşı Atatürk İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)