Miniklerimizin Yetim Kardeşleri

Proje Hakkında

“Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyası çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever başkalarının dertleriyle dertlenen duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi esas almaktadır. Bu proje; savaş, doğal afet, yoksulluk, hastalık vb. sebeplerle Türkiye veya dünyanın bir başka ülkesinde anne/babasını kaybetmiş olan çocuklarımızın eğitim, sağlık, barınma, gıda, giyecek, barınma gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması için ülkemizdeki ilköğretim ve lise seviyesindeki öğrencilerimizin katkı sağlamasını; böylece dünyada iyiliğin yayılmasını hedeflemektedir.

“Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” kampanyasına katılan sınıflarımız/okullarımız, destekledikleri yetim kardeşlerine her ay 90 TL gönderecektir. Her sınıf/okul, desteklediği yetim kardeşine ait bilgilere (çocuğun ismi, fotoğrafı, ülkesi, doğum tarihi, babasının vefat tarihi, annesinin sağ olup olmadığı, kardeş sayısı) sahip olacaktır. Yardımlar en az bir yıl (12 ay) olmak üzere düzenli olarak devam edecektir.

Bu proje ile minik yüreklerimiz de 2 yetim ile  kardeş oldular.Buradan siz duyarlı velilerimize teşekkür ederken yetim kardeşlerimizi sizlere tanıtmak ve bu mutluluğu sizlerle de paylaşmak istiyoruz.Projeye desteklerinizi bekliyor yetim kardeşlerimiz adına şimdiden teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bilecik Bozüyük Bozüyük Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)