Miniklerimizin Yerli Malı Kutlaması

Yerli malı tüketiminin özendirilmesi amacıyla kutlanan “Yerli Malı Haftası” tüm yurt genelinde olduğu gibi Okulumuzda da coşkuyla kutlandı.

Özellikle okullarda çocukların yerli malı kullanımının artırılmasına yönelik bilgilendirilmesi için kutlanan yerli malı etkinlikleri minikler için tam bir şenliğe dönüştü.
  Okulumuz 1/A sınıfı öğrencileri velileri ve okul öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte öğrenciler getirdikleri pasta, börek, kuruyemiş tatlı, yaprak sarması ve meyveleri arkadaşları ile paylaştılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı sınıf Öğretmeni Fatma AYAN önce öğrencilere ‘yerli malı’ kullanımın önemini anlatarak yaptı. Daha sonra okuldaki birinci sınıfları ziyaret eden okul müdürü Recep KARAMAN’da minik öğrencileri yerli malı kullanımı ile ilgili bilgilendirdi ve onlara yerli mallarının önemini anlattı.

38 kişilik 1/A sınıfında Yerli Malı Haftasının önemine dair okunan şiir ve söylenen şarkıların ardından öğrenciler beraberlerinde getirdikleri yiyecek ve içecekleri birbirileriyle paylaştılar.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Çumra Saliha Onbaşı İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)