Minik Mezunlarımızın Yıl Sonu Portfolyo Sunumu ve Sergisi

Kelebekler sınıfı sabah grubu öğrencilerimiz, yıl içinde yaptıkları çalışmaları kapsayan Portfolyo Sunumu temalı sergilerini gerçekleştirdiler.

Portfolyo, öğrencilerimizin kendileri ile ilgili farkındalıklarının arttığı, kendilerini değerlendirdikleri bir çalışmadır. Süreç değerlendirme sistemimizin de bir parçası olan bu çalışmada öğrencilerimiz, kendi seçtikleri çalışmalarla portfolyo dosyalarını oluşturmaktadır

Ayrıca bu çalışmayla öğrenme sorumluluğunu alan öğrencilerde karar verme becerileri de gelişir. Bu deneyim, çocuklar için eğlenceli ve aktif bir öğrenme yoludur. Portfolyosunu anne-babasına sunan çocuk, kendini bir grup karşısında sözlü olarak ifade etme becerisini de geliştirir.

Öğretmenlerinin rehberliğinde öğrencilerin yönettiği Portfolyo Sunumunda ''bilişsel, psikomotor, sosyal- duygusal ve dil alanlarındaki'' gelişimlerini içeren çalışmalarını aileleriyle paylaştılar. Portfolyo etkinliği ile öğrencilerimizin kendine olan güvenini, cesaretini desteklemek ve kendini bir birey olarak ifade etmesine olanak sağlanmış oldu.

Velilerimizin katılım gösterdiği etkinliğimizde, öğrencilerimizin öğrenme yolculuğundaki süreci, ailelerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyduk. Bu özel günde öğretmenimizi ve çocuklarını yalnız bırakmayan, onların coşkusunu paylaşan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrı ayrı her çocuk üzerinde emeği geçen öğretmenlerimize de ayrıyeten ‘Teşekkür Ediyoruz.’

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Karaisalı Karaisalı Anaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)