Minik Ellerden Minik Patilere Projesi Gerçekleştirildi

Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Okulumuzun Ortaklaşa Yürütmüş Olduğu "Minik Ellerden Minik Patilere" Konulu Proje Kapsamında, Okulumuz Öğrencilerine Yönelik Okulumuz Çok Amaçlı Salonunda Bir Etkinlik Düzenlendi. Etkinliğe Turgut Özal Üniversitesi Kale Turizm Ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Dr. Yasemin Keskin YILMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep BULUT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Bilgiye PALA, Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri, Okulumuz Öğretmenleri ve Öğrenciler Katıldı.

Proje kapsamında öğrencilere meslek yüksekokulu öğrencileri, okulumuz öğrencilerine hayvan haklarından, hayvanlar ile birlikte yaşamanın nasıl olabileceğinden, geçmişten günümüze insan-hayvan ilişkisinin gelişiminden bahsedip hayvanlara karşı duyarlılığı arttırmaya çalıştılar. Etkinlik kapsamında öğrencilerin isimlerinin de yazılı olduğu kedi mamaları, minik patilere ulaştırılmak üzere etkinliğe katılan öğrencilere teslim edildi. Ayrıca, öğrencilerin eğlenceli zaman geçirecekleri oyunlar da oynatıldı.

Etkinliği planlayarak öğrenciler eliyle sevimli dostlarımız kedilere ulaşmada farkındalık oluşturan başta meslek yüksekokulu ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüze, programın gerçekleşmesinde emek harcayan üniversite öğrencilerimize, okul yönetimimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Kale İzollu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)