Milli Eğitim Bakanlığının Yürüttüğü Öğrenme Şenlikleri

Milli Eğitim Bakanlığının yürüttüğü öğrenme şenlikleri, ilimizde de başlatıldı. 13 ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, ilimizdeki resmi kuruluşlar, yerel yönetimler ile sivil toplum örgütlerinin katılımı ile açılan şenlik iki gün sürdü.

Şenlik, Muğla Valisi Amir ÇİÇEK, Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı Ersan ULUSAN, Marmaris Kaymakamı Celalettin YÜKSEL, Menteşe Kaymakamı Rıza DALAN, Ula Kaymakamı Ali YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin EKİNCİ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur ÇOBAN, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin GÜMÜŞ, İlçe belediye başkanları, kurumların temsilcileri, ilçe milli eğitim müdürleri, vatandaşlar ve öğrencilerin katılımıyla açıldı.

“Öğrenen bilir, bilen üretir, üreten mutludur. Muğla öğrenipduru, Muğla Şenlenipduru” sloganı ile yola çıkan şenlik, 40 stantta 40 branşta katılımcılara etkinliklerini sergileyip öğrettiler.

Şenlik komitesi, tüm vatandaşların öğrenmeye erişimlerini arttırmak ve sonuç olarak öğrenen bireyden öğrenen topluma ve öğrenen Türkiye’ye doğru dönüşümü gerçekleştirmek üzere ilimizin de kendi kendine yetebilen, sürdürebilir bir yaşam sürdüren mutlu Muğla’ya katkı sağlama amacını yerine getirmek için başlatıldığını belirtmiştir.
Bodrum Halk Eğitimi Merkezi ve ASO. Müdürlüğü olarak katıldığımız Şenliğe Halk Oyunları, Temel Devren defilesi, Seramik Biçimlendirme ve Yakma Resim Tekniği ile katıldık.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Bodrum Bodrum Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)