Milli Eğitim Bakanlığı İle Turkuvaz T ve K Kitapçılık A. Ş İşbirliği Protokolü

Bakanlığımız, öğretmenlerimizin kamu ve özel sektörün imkânlarından indirimli yararlanmalarını sağlamak için ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği protokolleri gerçekleştirmektedir. 

Bu amaçla, Millî Eğitim Bakanlığı (Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü) ile Turkuvaz TveK Kitapçılık A.Ş. Arasında İşbirliği Protokolü imzalanmıştır.

Söz konusu protokol ile Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenler, emekli öğretmenler ve diğer çalışanlarının, 67 ilde mevcut 132 TveK Kitap Kırtasiye Mağazalarından ve ileride açılacak TveK Kitap Kırtasiye mağazalarından tüm kitap kategorisinde %25, tüm kırtasiye ve oyuncak kategorisinde %10 indirimli alışveriş yapmaları imkanı sağlanmıştır.

Söz konusu indirimden faydalanmak isteyen Millî Eğitim Bakanlığında görev yapan öğretmenler, emekli öğretmenler ve diğer çalışanlar TveK Kitap Kırtasiye Mağazalarını ziyaret ederek öğretmen kartı formunu doldurarak, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı personel olduğunu belgeleyecek bir kimlik kartı, belge v.s. beyan ederek bu belgenin fotokopisini TveK öğretmen kartı formu ile birlikte mağazaya teslim ederek TveK Öğretmen Kartlarını ücretsiz olarak  alabileceklerdir. 

TveK öğretmen kartı indirimleri www.tvek.com.tr internet sitesinde geçerli olmayacaktır. Kartın üst alım limiti 2.500 TL´dir. Bu protokol  2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için 27 Eylül 2017 - 30 Haziran 2018  tarihleri arasında geçerlidir. Bu protokol belirtilen tarih bitiminde taraflarca yenilenmesi hususunda yazılı mutabakat sağlanmadıkça kendiliğinden sona erecektir.

TveK Kitap Kırtasiye Mağazalarınca satın alınacak üründe genel kampanya sebebiyle indirimli bir fiyat var ise hangi indirim daha avantajlı ise bu indirim kullandırılacak ancak indirimli fiyata tekrar bir indirim uygulamayacaklardır. TveK Kitap Kırtasiye Mağazalarının yer aldığı iller ve açık adresleri iletişim ve tarife bilgileri www.tvek.com.tr internet adresinden Turkuvaz TveK Kitapçılık A.Ş. tarafından duyurulacaktır.

Protokol İçin Tıklayınız!

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Muğla Milas Milas Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)