Mezuniyet Törenimiz ve Yıl Sonu Şenliklerimiz

Ihlara Anadolu Lisesi ailesi bugün yine muhteşem bir güne imza attı. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni ve Yıl Sonu Şenlikleri okulumuzda coşkuyla kutlandı. Başta Güzelyurt Kaymakamımız Sn. Can Alperen TAŞAVLI olmak üzere, Ihlara Belediye Başkanı Sn. Ahmet DİNÇ, İl Genel Meclis Üyesi Sn. Fahrettin AKYAMAÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Osman KEÇECİ ile Şube Müdürü Sn. Okan AKYOL, çevre okulların idareci ve öğretmenleri ile velilerimiz misafirimiz oldu.

İdareci ve öğretmenleri, öğrencileri ve velileriyle tam bir iş birliği içinde büyük emek verilen şenliğimize, günler öncesinden başlayarak fedakârca mesai harcandı. 

Organizasyonu düzenleyen Okul Müdürümüz Sn. Sebahattin AKAY ile Müdür Yardımcımız Armağan DOĞAN'ın böyle bir günü meydana getirici ve her türlü eksiğimizi giderici emeklerini teslim ettikten sonra program akışına göre faaliyetlerimiz:

Okulumuz Fizik Öğretmeni Hilde ULUSOY ile Matematik Öğretmeni Çapan SERİN konferans salonumuzda sergilenen Mezuniyet Programını hazırlayıp Kep Atma törenini düzenlediler. 

Tarih Öğretmenimiz Kevser COŞGUN AY, ülkemizin doğal kaynaklarının korunması ve gelecek kuşaklara aktarılması amacına yönelik zengin Kayaç Sergisi ve bunun yanı sıra "Çanakkale Ruhumuzda Var" temalı maket sergisini düzenledi. 

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Süleyman GÖKPINAR, yıl boyunca öğrencileriyle yapmış olduğu birbirinden güzel çalışmaları bir araya getirerek Resim Sergisi'ni düzenledi.

DKAB Öğretmenimiz Nutiye Nur BÖGE, ÇEDES Projesi kapsamında Hatay'daki kardeş okulumuzu unutmadığımızı gösteren köşesinde depremzede öğrencilere göndereceğimiz mektupları sergiledi.

Almanca Öğretmenimiz Ayşe TURHAN bir folklor ekibi kurarak yöresel oyunların sergilenmesini sağlarken, İngilizce Öğretmenimiz H. Merve ÖZTÜRK KOÇ ikramların organizasyonu ile öğrencilerin sevk ve idaresini yürüttü. Son olarak Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yunus KADIOĞLU yarışmaları düzenledi ve sunuculuk görevini ifa etti.

İşte bu unutulmaz günden kareler...

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Aksaray Güzelyurt Ihlara Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)