Mezuniyet Töreni

Öğrencilerimiz mezun olmanın gururunu yaşadılar.

2014-2015 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni öğrenci velilerinin de katılımı ile gerçekleştirildi.Okul Müdür Murat AYDIN yaptığı konuşmada Öğrencilere;

            4 yıl boyunca bu binanın  çatısı altındaydınız. Eğitildiniz, öğretildiniz, bilgi ile donatıldınız. Sizler bir sonun başlangıcındasınız. Bugün ve bundan sonra daha çok başarılara imza atacak ve törenler yapacaksınız. Okul günleriniz, bundan sonra yerini okul anılarına bırakacak. Sizlerin  “Okulumuzu yüksek öğrenimde ve toplumda en iyi şekilde temsil edeceğinize, bundan sonra okuldaki  kardeşlerinize örnek birer Bülent Çavuşoğlu  Anadolu Lisesi” mezunu olacağınıza ve okulumuzun misyonunu en iyi şekilde yerine getireceğinize eminim. Bizler, öğrenciliğiniz boyunca olduğu gibi, mezun olduktan sonra da her zaman yanınızda olacağız.

Sevgili öğrencilerimiz,
            Sizler coğrafya dersini öğrenirken cömertliği, edebiyat dersini öğrenirken duygu yoğunluğunu ve başkaları için de ağlayabilmeyi, kimya öğrenirken zamanın değerini, tarih öğrenirken aklı-selimle dinlemeyi, fizik öğrenirken mum gibi erimeyi, matematik öğrenirken hayatta hesaplı olmayı, felsefe öğrenirken olaylara geniş bir pencereden bakmayı öğrendiniz. Kısaca sizlerin öğretmenlerinizden bilginin yanında, bilgi kadar hatta bilgiden daha kıymetli değerler öğrendiğiniz kanaatindeyim.”

Sevgili öğrencilerim, sizler milletimizin ve okulumuzun aydınlık yüzüsünüz. Bizler burada sizlerin başarılarını alkışlamak için bulunuyoruz. Yaşamla ilgili geldiğiniz bu nokta ile ne denli övünseniz hakkınızdır. Sizleri sevgi ve saygılarımla kutluyorum. Değerli öğrencilerim , hayallerinizi büyük kurun. Hayalleriniz yüreğinizde kanatlansın, yaşam sevinci dolsun yüreğinize. Burada bulunan bizler, öğretmenleriniz,aileleriniz, yakınlarınız sizlere güveniyoruz.  Vatanımız ve dünya sizlerle daha yaşanacak  bir yer olacak. Mutluluk, sağlık ve başarı dileklerim sizlerle hepinize . Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”  dedi.

 

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Terme Terme Bülent Çavuşoğlu Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)