Mezun Öğrencilerimiz

Mezun öğrencilerimizin takibini bırakmıyoruz.

Okulumuzdan 2020 ve daha önceki yıllarda mezun olan öğrencilerimizin yüksek öğretime yerleşme sürecince Okul Müdür Yardımcımız Selçuk İZCİ koordinatörlüğünde tüm zümre başkanları ile tercih danışmanlığı komisyonu oluşturulmuştur. Bu komisyon öğrencilerimize ulaşarak büyük çoğunluğunu okulumuza davet etmiş ve üniversite tercihleri konusunda destek vermiştir. Ayrıca komisyon marifetiyle yeni göreve başlayan öğretmenlerimizin danışmalık konusunda deneyim kazanmasını sağladık.

Sonraki süreçte okulumuzdan mezun olup üniversiteye yerleşen, yerleşemeyen tüm öğrencilerimiz ile iletişimi koparılmamıştır. Üniversitede herhangi bir bölüme yerleşen öğrencilerimize gerek maddi gerekse manevi olarak destek sağlanmıştır. Bununla birlikte üniversiteye yerleşemeyen öğrencilerimiz için YKS kaynağı sağlama ve motivasyon konusunda gereken ilgi alaka öğrencilerimizden esirgenmemiştir.

Pandemi sürecinde eğitimlerine uzaktan devam eden mezun öğrencilerimize okulumuzun imkanları doğrultusunda elimizden gelen tüm destek sağlanmıştır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Niğde Çamardı Çamardı Şehit Muttalip Soylu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)