Mevlütlü İlkokulu Gezilere Doymuyor

Mevlütlü İlkokulu öğrencileri gezilere doymuyor. Sene boyunca Salihli´deki tiyatro, sinema ve etkinliklere katılan öğrenciler bu sefer Demirköprü Barajı Santrali gezisi ile tura başladılar.

Santralin çalışması hakkında görevli mühendislerden bilgiler aldılar.  Öğretmenleri Volkan Kaz´dan Adala Kız Köprüsü hakkında bilgiler aldılar ve üzerinde hatıra fotoğrafı çektiler. Öğrenciler daha sonra Tatar Alabalık Çiftliğini gezdiler. Burada balıkların nasıl üretildiği hakkında sorular sordular.  Demirköprü Barajı dolgu bölgesinde barajı ve çevresinde yaşayan kuşları gözlemlediler. Kurşunlu Kaplıcaları´nda öğle yemeği molası verdiler. Çimlerde halat yarışı, çuval yarışı ve survivor yarışı yaparak öğretmenleri ile doyasıya eğlendiler.

 

Öğrenciler Sart Artemis Tapınağı ve Sart Gimnasyum´u gezdiler. Sınıf öğretmeni Savaş Demir´´den Sart hakkında bilgi aldılar.  Geziye ilkokulda öğrenim gören tüm öğrencilerin katıldı. Öğrencilerin sosyalleşmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Müdür Yardımcısı Şerif Koylan, "Köylerde öğrenim gören öğrenciler okul ile sosyalleşiyor, okul ile hayatı ve çevreyi tanıyorlar. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." dedi.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Manisa Salihli Mevlütlü İlkokulu

Kaynak:https://mevlutluilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/mevlutlu-ilkokulu-gezilere-doymuyor_3387446.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)