Mevlid - İ Nebi

Mevlid-i Nebi Haftası

26 Eylül Mevlid Kandilini de içine alan 25-29 Eylül tarihlerinde okulumuzda hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenmiştir.

Pazartesi günü pano hazırlanarak öğrencilerimize hurma ikram edilmiş,

Salı günü ilçemiz merkez Kubbeli Camiinde okulumuz öğrencileri tarafından Mevlid kandili programı düzenlenmiştir.

Çarşamba günü okulumuz 10-B sınıf öğrencileri tarafından okulumuzda Mevlid Kandili programı yapılmış ve program girişinde öğrencilerimize zemzem ikram edilmiştir.

Okul müdürümüz Nurcan BOLAT Programda öğrencilerimize hitaben ‘’ Hz. Muhammedi anmamıza vesile olan bu programı düzenleyen öğrencilerime teşekkür ederim. Hz. Peygamberi sadece bir hafta değil de hayatımızın her aşamasında anmak ve onu örnek alarak yaşamalıyız, çünkü Allah cc Kur’an-ı Kerimde Hz. Peygamberi bizlere Üsve-i Hasene yani en güzel örnek olarak bildirmektedir. Bizler de bu ilahi buyruğa uyarak her daim Hz. Peygamberi örnek almalı ve onun sünneti seniyyesini hayatımıza tatbik etmeliyiz. ’dedi.

Perşembe günü Okul-Aile Birliği başkanımız Sayın Şenol DEMİRNAĞ, İlçe Vaizimiz Latif OZAN, Din Hizmetleri Uzmanı Sedat HAMURCU, Alaçam Gençlik Merkezi Manevi danışmanları Yasin KARATAŞ, Erol ZOMPUR ve Çetin YEŞİLYURT ’tan oluşan ilçe müftülüğü hocalarımız erkek öğrenci pansiyonumuzda kalan öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Cuma günüde Cuma namazı öncesi okul mescidimizde yapılan Mevlid programı ile Mevlid-i Nebi haftasını tamamladık.

Hafta boyunca yapılan etkinlikleri düzenleyen Müdür yardımcımız Mustafa ZENGİN, Meslek Dersleri öğretmenlerimiz Ayşe CANİKLİOĞLU, Büşra YÜKSEL, Hakan AY ve Reyhan ÖZKAN’a, her programda olduğu gibi bu programlarda da maddi manevi desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Nurcan BOLAT’a teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Samsun Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)