Mevlid - İ Nebi

6-14 Ekim Mevlid-i Nebi Haftası Dolayısıyla okulumuz Kale İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından  Mevlid-i Nebi Programı Tertiplendi.

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Kale  İmam Hatip ortaokulu konferans salonunda Kur'an-ı Karim Tilaveti ve meali  ile başlayan programda Kale İlçe Müftüsü İbrahim Okumuş tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Ardından kale imam hatip Okulu öğrencileri tarafından şiirler  okundu, peygamber efendimize salat-ı selamlar getirildi ve okul korosu tarafından ilahiler seslendirildi.  Cami ve İrşad konulu slayt sunumu yapıldı. Veda hutbesi oratoryu gösterimi ile sunuldu. Kırk hadis kapsamında okul içinde yapılan etkinlikler sergilendi. Ayrıca ''Peygamber sevgisi '' temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Programda Okul Müdürü Kazım ŞIK tüm katılımcılara teşekkür ederek öğrencilerimiz tarafından katılımcılara gül, gülsuyu ve gül lokumu ikram edildi. 

Tertiplenen Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Mustafa AKSOY, Belediye Başkanı Sayın Murat KOCA, İlçe Müftümüz Sayın İbrahim OKUMUŞ ,İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bilgiye PALA öğrenciler ve öğrenci velileri katılmışlardır.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Kale Kale İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)