Mevlid - İ Nebevi Haftası Münasebetiyle

Mevlid-i Nebevi Haftası etkinlikleri kapsamında Kale İlçe Müftülüğü ile ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün ortaklaşa gerçekleştirmiş olduğu ilkokullar arası "Cami ve Çocuk" temalı resim yarışması ödül töreni 11 Ocak 2023 Çarşamba günü Kale Merkez Camii Çok Amaçlı Salonu'nda saat:10.00'da gerçekleştirildi. Programa; kaymakamımız sayın Mustafa AKSOY, il müftüsü sayın Şahin YILDIRIM, ilçe müftüsü sayın İbrahim OKUMUŞ, İzollu Vakfı temsilcileri, din görevlileri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ile Kale halkımız katılmıştır.

İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde ilçe müftüsü İbrahim OKUMUŞ'un açılış konuşmasının ardından ilçe kaymakamımız sayın Mustafa AKSOY ile il müftüsü sayın Şahin YILDIRIM birer konuşma gerçekleştirdiler.

Konuşmaların ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından da Mevlid-i Nebevî konulu sinevizyon gösterisi izletildi. Sinevizyon gösterisinden sonra da kale ilçe müftülüğüne bağlı din görevlileri tarafından ilahi dinletisi sergilendi. Akabinde yapılan ödül töreninde resim yarışmasında ilk 3 dereceye giren öğrencilere hediyeleri ilçe kaymakamımız sayın Mustafa AKSOY, İzollu Vakfı temsilcisi sayın İsrafil AĞCA ve il müftü sayın Şahin YILDIRIM tarafından verildi. Ayrıca, ilk 3 dereceye girmeyip ilk 10 derecede yer alan 7 öğrenciye de mansiyon ödülü verildi.

 

Böyle bir organizasyonun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Malatya Kale İzollu İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)