Mesleki Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri İçin Yüzyüze Ek Sınav Hakkı Verildi Başvuru İçin Son Tarih 18. 09. 2020

Mesleki Açık Öğretim Lisesi Öğrencileri için Yüzyüze Ek Sınav Hakkı Verildi Başvuru için son tarih 18.09.2020

Başvuru için okulumuzun açıköğretim lisesi Bürosunda bulunan Mustafa Kıvraşık isimli Müdür Yardımcısına dilekçe ile başvurabilirsiniz.

1. Yükseköğretim kurumlarına kayıt yaptırma hakkı kazanmış fakat mezun olamayıp, yüz yüze alan dersi kalan öğrenciler ile,

2. İrtibat büroları tarafından yapılan hatalı veri girişinden dolayı mezuniyet incelemesi sonucunda mezuniyeti iptal edilip yüz yüze alan dersi kalan öğrencilere ek sınav hakkı verilmiştir.

* Bu durumda olan öğrenciler başarısız oldukları derslerden veya alması gereken yüz yüze eğitim ile okutulan alan/dal derslerinden 2020/1 sayılı Genelge doğrultusunda yapılacak olan sorumluluk (ek sınav) sınavlarına alınacaklardır. Bu durumdaki öğrenciler sınavlara gireceği dersten devamsızlık durumuna ve daha önce dersi alıp/almadığına bakılmaksızın sınavlara katılabileceklerdir.

* Bu sınavlar sonucunda diğer mezuniyet şartlarını taşımaları halinde yüz yüze eğitim dönem şartı dikkate alınmadan bu öğrenciler mezun edileceklerdir.

* Üniversiteye yerleşme hakkını kazanan öğrencilerin sınava girebilmeleri için ÖSYM yerleştirme sonuç belgesini yüz yüze kurumuna ibraz edip bu belgenin Belge Tarama ekranından sisteme taratılması gerekmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Mersin Tarsus Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)