Mersin / Toroslar Mersin Ziraat Odası Ortaokulu

Telefon:03242235622 Adres:GÜNEYKENT MAH. FARABİ CAD. NO: 2/1 TOROSLAR / MERSİN Web Sitesi:https://mersinziraatodasiortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Toroslar Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Toroslar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Toroslar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://mersinziraatodasiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki... Okulumuzda öğretmen temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her fırsatın verildiğini bilsin İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrencinin başarısını arttırmak için öğrenen ve öğretenler birbirine güvenmenin ve dayanışmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışan öğrenciye her türlü imkânı sunarken hiçbir şeyden endişesi olmasın, kendinden emin olsun. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes başarıya, iyiye, güzele ulaşmak için fedakârca, zaman kavramı olmadan çalışsın. İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz katılımcı kendini ifade eden bireyler olsun. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes Bayrağını ve Devletini seven, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, demokratik, laik ve insan haklarına saygılı bireyler olsun.
MisyonAtatürk İlke ve İnkılaplarına inanan; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası ve Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, ilişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan, etkili iletişim kurabilen, bilgiyi yorumlayabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı, kendine güvenen, doğal çevre ile uyum içinde, çağdaş, ilerici bireyler olarak yetiştirmeleri için varız.
Telefon03242235622
Faks03242235622
AdresGÜNEYKENT MAH. FARABİ CAD. NO: 2/1 TOROSLAR / MERSİN
İnternet Sitesihttps://mersinziraatodasiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Mersin ili Toroslar ilçesi Güneykent semtinde bulunmaktadır. Oldukça yoğun bir yerleşim yerinin merkezinde bulunmaktadır. Her türlü sağlık kuruluşu market vb kuruluşlar okulumuzun etrafında konuşlanmıştır.
UlaşımOkul il ve ilçe merkezindedir.Okulumuza ulaşım şehir içi kurdali-Halkkent Minibüsleri ile çok rahat yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkul il ve ilçe merkezindedir.
Ders Saatleri07:00 12:40 SABAH
12:50 18:30 ÖĞLEN
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı47
  • Öğrenci Sayısı668
  • Derslik Sayısı12
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://mersinziraatodasiortaokulu.meb.k12.tr/33/14/713286/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)