Mersin / Toroslar Limonçiçeği Anaokulu

Telefon:0324 226 26 06 Adres:Alsancak Mah. 76002 Sok. No8/B Toroslar / MERSİN Web Sitesi:https://limoncicegianaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Toroslar Okulları, Mersin Anaokulları, Mersin Toroslar Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Mersin Anaokulu Haberleri, Mersin Toroslar Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://limoncicegianaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMillî ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, yaratıcı, problem çözebilen çocuklar yetiştirmek amacıyla amatör bir ruhla bütün enerjisini çocukların eğitimi için harcayan okul idaresi, öğretmenleri, personelleri ve velileri ile işbirliği içinde çalışan örnek bir kurum olmak.
MisyonOkul öncesi eğitim çağındaki çocuklarımızı uygun eğitim ortamlarında sevgi ve şefkat ile destekleyerek, millî ve manevî değerlere bağlı, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli, haklarını ve sorumluluklarını bilen, özgüveni gelişmiş, ben de varım! diyebilen bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlamaktır.
Başarılar2011-2012 eğitim öğretim yılında Yusuf Cingöz isimli öğrencimiz resim yarışmasında 4. oldu ve ödül kazandı. Bu başarısının sonucunda öğrencimize ve öğretmeni Dilara Carus´a çeyrek altın hediye edildi. Başarı plaketi ve okulumuza da yazıcı hediye edildi.
TEMA vakfının Mersin Kültür Merkezinde düzenlediği etkinlikte sunduğumuz anlamlı gösteriden ve yapılan çevre etkinliklerinden dolayı okulumuza teşekkür belgesi verildi.
Toroslar Belediyesinin başlattığı çöpleri ayrıştırarak toplama kampanyasına katılımından dolayı teşekkür belgesi verildi.
Telefon0324 226 26 06
AdresAlsancak Mah. 76002 Sok. No8/B Toroslar / MERSİN
İnternet Sitesihttps://limoncicegianaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAlsancak Mah. 76002 Sok. No:8/B Toroslar / MERSİN
Ulaşımokul merkezde Toplu Taşıma Araçları
Merkezden Uzaklıkokul merkezde
Öğretim Şekliİkili
Ders Saatleri07.30 - 17.30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
Sportif EtkinliklerUNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ ÇOCUK OYUNLARI
Bilimsel EtkinliklerBİLİM ŞENLİĞİ
ProjelerDİŞ SAĞLIĞI, DEZAVANTAJLI ÇOCUKLARI OKULA KAZANDIRMA, KAHRAMAN BABAM
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı155
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://limoncicegianaokulu.meb.k12.tr/33/14/973851/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)