Mersin / Toroslar Candan Merzeci Ortaokulu

Telefon:0 324 223 76 68 Adres:HALKKENT MAH. FIRAT CAD. NO: 12 TOROSLAR / MERSİN Web Sitesi:https://candanmerzeciortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Toroslar Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Toroslar Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Toroslar Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://candanmerzeciortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon; bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. Vizyonumuz; Candan Merzeci Ortaokulu´nu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; liselere giriş sınavında orta öğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
MisyonMisyon;bir kurumun varlık sebebidir. Niçin varız sorusunun cevabıdır. Bir ilköğretim kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerini sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için VARIZ.
Telefon0 324 223 76 68
Faks0 324 223 76 68
AdresHALKKENT MAH. FIRAT CAD. NO: 12 TOROSLAR / MERSİN
İnternet Sitesihttps://candanmerzeciortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriToroslar/Halkkent Mahallesi
Ulaşım0 kmDolmuş ve belediye otobüsü
Merkezden Uzaklık0 km
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı876
  • Derslik Sayısı16
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://candanmerzeciortaokulu.meb.k12.tr/33/14/709277/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)