Mersin / Tarsus Yakup Çetin İlkokulu

Telefon:03246525020 Adres:Çiçekli Mahallesi Tarsus/Mersin Web Sitesi:https://yakupcetinilkokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Tarsus Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Tarsus İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Tarsus İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYAKUP ÇETİN İLKOKULU OLARAK HEDEFİMİZ ;
Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
MisyonAMACIMIZ ;
Çağdaş eğitim amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, geçmişini çok iyi bilen analiz eden ve geleceğine ona göre yön verebilecek, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, teknolojik yeniliklere açık ve bunları kullanabilen , sürekli öğrenmeye ve kendini geliştirmeye istekli, kendisi ve çevresi ile barışık, sosyal becerileri güçlü, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi ve çalışkan öğrencileri, bireysel gelişim özelliklerini dikkate alarak özenle yetiştirmek.
Telefon03246525020
AdresÇiçekli Mahallesi Tarsus/Mersin
İnternet Sitesihttps://yakupcetinilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriTarsus Yakup Çetin İlkokulu Tarsusun´un güney kesiminde olup şehir merkezine 30 km. uzaklıktadır.Ovanın tam ortasında olup özellikle tarım yapılmaktadır.
UlaşımTarsus Yakup Çetin İlkokulu Tarsusun´un güney kesiminde olup şehir merkezine 30 km. uzaklıktadır.Tarsus Yakup Çetin İlkokulu Tarsusun´un güney kesiminde olup şehir merkezine 30 km. uzaklıktadır.Köylü garajından 2 saate bir dolmuş kalkmaktadır.
Merkezden UzaklıkTarsus Yakup Çetin İlkokulu Tarsusun´un güney kesiminde olup şehir merkezine 30 km. uzaklıktadır.
Ders Saatleri08:10/15:10
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı87
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://yakupcetinilkokulu.meb.k12.tr/33/09/727385/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)