Mersin / Tarsus Gülek Atatürk İlkokulu

Telefon:03246412032 Adres:GÜLEK MAH.ATATÜRK CAD. NO 147 TARSUS/MERSİN Web Sitesi:https://gulekataturkilkokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Tarsus Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Tarsus İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Tarsus İlkokul Haberleri
Kaynak:https://gulekataturkilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGülek Atatürk İlkokulu, okul paydaşlarımızın(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve mezunlarımız) ortak güçleriyle hep daha ileriye gitmeyi, istendik davranış değişikliğini ve öğrenci başarısını merkez alan, sosyal etkinlikleriyle öğrencileri geliştiren bir eğitim kurumudur.
MisyonGülek Atatürk İlkokulu olarak misyonumuz, Atatürkçü düşünce sistemini benimseyen, çağdaş, demokratik, okuluna, vatanına bağlı öğrenciler yetiştirmektir. Bizler bu düşünceyle öğrencilerimizi merkeze alarak, öğrenmeyi öğrenen, pratik ve akılcı düşünen, analitik problem çözme yeteneği kazanmış, üst düzey bilişsel ve sosyal beceriler edinmiş öğrenciler yetiştirmek için varız.
Telefon03246412032
AdresGÜLEK MAH.ATATÜRK CAD. NO 147 TARSUS/MERSİN
İnternet Sitesihttps://gulekataturkilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Tarsus ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı Gülek´te ikamet etmekte, bir kısmı ise Tarsus´a gidiş geliş yapmaktadır.Her saat başı Tarsus ilçe merkezine köy dolmuşu vardır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Tarsus ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı Gülek´te ikamet etmekte, bir kısmı ise Tarsus´a gidiş geliş yapmaktadır.
Ders Saatleri08.10 - 14.20
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı45
  • Derslik Sayısı19
  • BT Odası Sayısı2
  • Kütüphane Sayısı2
Kaynak:https://gulekataturkilkokulu.meb.k12.tr/33/09/239169/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)