Mersin / Tarsus Bahşiş Ortaokulu

Telefon:03246478080 Adres:Mersinden Huzurkent Atalar Köselerli Güzargahı.Tarsustan Karabucak ormanı Yeşiltepe Bahşiş Güzergahı. Tarsus tan belediye otobüsü çalışıyor. Bahşiş Beldesi Mersin/Tarsus Web Sitesi:https://bahsisortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Tarsus Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Tarsus Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Tarsus Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bahsisortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilimi rehber edinmiş, teknolojiyi iyi kullanan öğreten, sosyal ve kültürel etkinliklerin öğrenciye kazandırdığı artılara yürekten inanan ve bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, sadece öğrenciye değil toplumun tamamına yarar sağlama amacı güden bir ekip kurum olmaktır.
MisyonHerkesin öğrenebileceği ve öğretebileceği bir şeyler mutlaka vardır ilkesinden hareketle öğrenciyi merkez almak kaydıyla Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, çağdaş ve hür düşünen, yapıcı, hoşgörülü, özgüveni yüksek, toplumsal değerlere bağlı, hayata dair amaçları olan kendine ve topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.
Telefon03246478080
AdresMersinden Huzurkent Atalar Köselerli Güzargahı.Tarsustan Karabucak ormanı Yeşiltepe Bahşiş Güzergahı. Tarsus tan belediye otobüsü çalışıyor. Bahşiş Beldesi Mersin/Tarsus
İnternet Sitesihttps://bahsisortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBahşiş Belediyesi - Tarsus/Mersin
UlaşımMersin-Bahşiş arası uzaklık 29,2 km
Tarsus-Bahşiş arası uzaklık 11 kmMersinden HuzurkentAtalar Köselerli Güzargahı.Tarsustan Karabucak ormanı Yeşiltepe Bahşiş Güzergahı. Tarsus tan belediye otobüsü çalışıyor.
Merkezden UzaklıkMersin-Bahşiş arası uzaklık 29,2 km
Tarsus-Bahşiş arası uzaklık 11 km
Ders Saatleri08:00-12:30
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı156
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://bahsisortaokulu.meb.k12.tr/33/09/727453/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)