Mersin / Tarsus 100. Yıl Ortaokulu

Telefon:0 324 613 62 94 Adres:Bahçe Mah. 0517.Sk. No32 Tarsus Mersin Web Sitesi:https://yyo.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Tarsus Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Tarsus Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Tarsus Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yyo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır.
Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz.
Veli ve öğrencilerimizin en iyi okulun kendilerine en yakın olan okul olduğunu inanarak okullarına sahip çıkmalarını istiyoruz.
MisyonBiz sürekli değişen ve gelişen dünyada başarının esas olduğuna inanarak kendimizi ve öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışıyoruz.
Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda tüm çalışmalarımızı, değerlerimizi benimsemiş paydaşlarımızla birlikte yürütüyoruz.
Yaptığımız işin bir gün hedeflerimize ulaşacağına inanıyoruz; bulunduğumuz ortamda her şeye rağmen bardağın dolu kısmına bakabilmekteyiz, hızlı bir şekilde etki alanımızı genişletmekteyiz.
Bizden daha iyi konumda başlamış olan diğer okullarla çalışmalarımız sayesinde aynı ortamda bulunabilmekteyiz ve adımızdan söz ettirebilmekteyiz.
Telefon0 324 613 62 94
AdresBahçe Mah. 0517.Sk. No32 Tarsus Mersin
İnternet Sitesihttps://yyo.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım0 kmBelediye otobüsleri ve şehiriçi dolmuşlar ile
Merkezden Uzaklık0 km
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı33
  • Öğrenci Sayısı487
  • Derslik Sayısı18
Kaynak:https://yyo.meb.k12.tr/33/09/727725/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)