Mersin / Silifke Şehit Yarbay İlhan Akgün Ortaokulu

Telefon:0324 714 15 50 Adres:Pazarkaşı Mahallesi, Eğitim Sokak, No 2, Silifke/MERSİN Web Sitesi:https://ilhanakgunortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Silifke Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Silifke Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Silifke Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ilhanakgunortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYaptığı işin en iyisini yapan, "başarmak mutlu olmaktır" felsefesini güden, yeni değerlere önem veren, bilgiye ulaşma yollarında zorlanmayan, mutlu olmayı bilen, üreten bireyler yetiştirmek. Her öğrencinin farklı olduğunu bilerek, bu farklı değerleri ortaya çıkararak geliştirmek.
MisyonBütün çalışmalarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının her geçen gün geliştirilmesi herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçe´nin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-Veli işbirliği sağlanarak, öğrencilerin okulda kazandığı davranışları hayata geçirebilmeleri için çalışır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartlarının iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır. Okulumuz öğrencilerinin daha iyiye gitmeleri için gereken fedakarlığı yapmak ve bu doğrultuda çalışmak; okulumuzun kişiliğini oluşturur.
BaşarılarSon 3 yılda; 15 öğrenci Anadolu Liselerini, 3 öğrenci Anadolu Öğretmen Liselerini, 3 öğrenci Sağlık Meslek Liselerini kazandılar. 3 öğrencimizde Bursluluk Sınavını kazandı.
Telefon0324 714 15 50
Faks0324 714 32 21
AdresPazarkaşı Mahallesi, Eğitim Sokak, No 2, Silifke/MERSİN
İnternet Sitesihttps://ilhanakgunortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPAZARKAŞI MAHALLESİ, EĞİTİM SOKAK, NO:2, SİLİFKE/MERSİN
UlaşımOkulumuz Silifke ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ders Saatleri08.30 - 15.00
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKLİMA
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinliklerokulumuz müzik okulu olarak projelendirilmiştir ve tüm öğrencilerimiz bir müzik alanı ile ilgilenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı187
  • Derslik Sayısı14
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://ilhanakgunortaokulu.meb.k12.tr/33/08/715753/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)