Mersin / Silifke Kargıcak İlkokulu

Telefon:03247353211 Adres:Kargıcak Köyü Silifke/Mersin Web Sitesi:https://silifkekargicakilkokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Silifke Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Silifke İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Silifke İlkokul Haberleri
Kaynak:https://silifkekargicakilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğretmen ve Öğrencisine Özgür Öğrenme Ortamı Hazırlamak.
MisyonBilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu geleceğe hazır bireyler yetiştirmektir.
Telefon03247353211
AdresKargıcak Köyü Silifke/Mersin
İnternet Sitesihttps://silifkekargicakilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMersin-Karaman karayolu üzerindedir. Mersine 115 Silifke ye 35 km uzaklıktadır. Ana Yola Sıfır konumdadır. Kargıcak Mahallesi Erik başta olmak üzere (Turfanda Erik) zeytin ve İncir vb. meyvelerin yetiştiği Silifkenin güzide bir mahallesidir. Mahallede çaybayçeleri (Yol Boylarında) lokanta- Kahvehane Bakkal ve Yerli Yabancı Turistelere yönelik iş yerleri vardır.
Ulaşımİl Merekzine 115 km,İlçe merkezine 35 km.dir. Karayolu. Öğrencilerimiz Civar Köylerden Taşımalı olarak gelmektedir. Öğretmenlerimizin tamamı Silifke Merkezde kalmaktadır. Okula ulaşımları Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır. Silifke merkezden her saat başı GÖKSU KOP. ile Ulaşmak Mümkündür.
Merkezden Uzaklıkİl Merekzine 115 km,İlçe merkezine 35 km.dir.
Öğretim ŞekliTam gün öğretim
Ders Saatleri08.20-14.20
Isınma TürüSOBA + KLİMA
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerİlkokul Fiziksel Etkinliklerde il ve İlçelerde yarışmalara katılınmaktadır. Satranç Turnuvalarında İlçede Okulumuz Temsil Edilmektedir.
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Fuarlarında Öğrencilerimiz, Ortaokulda bulunan Öğrencilerle birlikte çalışmalara düzenlemektedir.
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı33
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://silifkekargicakilkokulu.meb.k12.tr/33/08/727560/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)