Mersin / Silifke Kabasakallı Ortaokulu

Telefon:03247150210 Adres:Kabasakallı Mahallesi Silifke/MERSİN Web Sitesi:https://kabasakallioo.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Silifke Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Silifke Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Silifke Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kabasakallioo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Toplumunun Değerlerini, Ahlakını Önemseyen Çağdaş Öğrenciler Yetiştirmek İçin Varız.
MisyonAtatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; doğru, drüst, çğdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi; hakkettiği yere getirmek için,sürekli çalışan, bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimizi ve mahalle halkımızı geleceğe hazırlayarak karşılaşacakları güçlüklere ve hayal kırıklıklarına rağmen yılmadan çalışan ve yeni çözüm yolları arayan,sürekli kendini geliştiren ve yenileyen bir nesil yetiştirmek
BaşarılarOkulumuz geçmiş yıllarda İlçe içinde yapılan çeşitli yarışmalarda ödül almıştır. Aynı zamanda halkoyunları ekibi ile çeşitli etkinliklerde boy göstermiştir.
Telefon03247150210
AdresKabasakallı Mahallesi Silifke/MERSİN
İnternet Sitesihttps://kabasakallioo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim Yeri2007 yılına kadar Köy statüsüne sahip olan Kabasakallı bu tarihten sonra merkeze bağlı bir mahalle olmuştur. Halkın genel geçim kaynağı tarımdır.
UlaşımMerkeze bağlı mahalle . Şehir merkezine 3 km.ulaşım rahat olup sabahın erken saatinden gece geç saatlere kadar ulaşım vardır. Mersin-Antalya karayoluna 100 m´dir.
Merkezden UzaklıkMerkeze bağlı mahalle . Şehir merkezine 3 km.
Ders Saatleri08:20 - 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKlima
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı65
  • Derslik Sayısı10
Kaynak:https://kabasakallioo.meb.k12.tr/33/08/727607/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)