Mersin / Mut Yapıntı Ortaokulu

Telefon:0 324 784 64 61 Adres:Yapıntı Ortaokulu Yapıntı Mahallesi No38 Mut/MERSİN Web Sitesi:https://yapintiortaokulu.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Mut Okulları, Mersin Ortaokulları, Mersin Mut Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Mersin Ortaokul Haberleri, Mersin Mut Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yapintiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGelişen dünya koşullarına hazır insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen, yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.
MisyonKendi kendine yetebilen, çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu , saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar2019 LGS Kerim Burak TAŞUCU Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi ANKARA
2020 LGS MUHAMMET ALİ ZİFTÇİ Hasanoğlan Atatürk Fen Lisesi ANKARA
2021 LGS FADİME KÜBRA KAYHAN ŞEHİT HALİL ÖZDEMİR FEN LİSESİ TARSUS
Telefon0 324 784 64 61
Faks.
AdresYapıntı Ortaokulu Yapıntı Mahallesi No38 Mut/MERSİN
İnternet Sitesihttps://yapintiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYapıntı Köyü Mut/MERSİN
UlaşımOkulumuz Mut ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla okula gelmektedir. Ayrıca şehir merkezinden köyümüze her 2 saatte bir minibüs bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Mut ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiYapıntı Köyünde yaşayan öğrencilerimiz yaya olarak okula gidiş geliş yapmaktadır.Yapıntı Köyü dışından gelen öğrencilerimiz taşımalıdır,servis araçlarıyla ulaşımları sağlanmaktadır.
Ders Saatleri08.30-14.55
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüYakıt olarak kömür kullanılmaktadır.Okul kalorifer ile ısıtılmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı11
  • Öğrenci Sayısı99
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://yapintiortaokulu.meb.k12.tr/33/07/707502/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)