Mersin / Mut Suçatı İlkokulu

Telefon:03247856588 Adres:SUÇATI KÖYÜ MERKEZ MAHALLESİ NO24 MUT/MERSİN Web Sitesi:https://mutsucati.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Mut Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Mut İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Mut İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonSürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilkerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
MisyonMisyonumuz: Çağdaş, demokratik, yenilikçi, saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek; eğitim ve öğretim programını bireysel farklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak, irdeleyen, sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel görevimizdir.
BaşarılarOkulum Temiz Belgesi
Telefon03247856588
AdresSUÇATI KÖYÜ MERKEZ MAHALLESİ NO24 MUT/MERSİN
İnternet Sitesihttps://mutsucati.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMut Ermenek yolu üzerinde bulunan Suçatı köyü geçimini tarımla sağlamaktadır. Yılın her mevsimi topraktan ürün alınmaktadır. Kayısı, erik önemli gelir kaynağını oluşturur.
Ulaşımilçe merkezine uzaklığı 13 km. İl merkezine uzaklığı 172 km dir.saat başı dolmuş geçmektedir. kendi aracınızla da 10 dakikada merkeze ulaşabilirsiniz
Merkezden Uzaklıkilçe merkezine uzaklığı 13 km. İl merkezine uzaklığı 172 km dir.
Ders Saatleri8:30 14:10
Yabancı Dilingilizce
Isınma Türüsobalı
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı22
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://mutsucati.meb.k12.tr/33/07/887685/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)