Mersin / Mut Şehit İbrahim Soysal İlkokulu

Telefon:03247743640 Adres:Yazalanı Mahallesi Fatma Türkön Caddesi No 56 MUT/MERSİN Web Sitesi:https://sehitibrahimsoysali.meb.k12.tr Mersin Okulları, Mersin Mut Okulları, Mersin İlkokulları, Mersin Mut İlkokulları, İlkokul Haberleri, Mersin İlkokul Haberleri, Mersin Mut İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehitibrahimsoysali.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki;
Okulumuzda tüm öğrenciler öğrenmeyi öğrensin. Zamanı yönetebilen, öz benliğini ve kültürünü koruyan ve yücelten, doğayı seven, her türlü sanatsal etkinliğin yanında olan, alanında uzman; vatan, millet, bayrak sevgisiyle dolu, insana insan olduğu için değer veren bireyler yetişsin. Her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Herkes daha iyiye, daha güzele ulaşmak için çalışsın.Okulumuzda tüm öğrenciler gelişmiş teknolojiden faydalansın.
MisyonBiz; tüm öğrencilerin Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak; bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmalarına yardımcı olmak için varız.
BaşarılarCumhuriyet Koşusunda: Küçük Kızlarda Ferdi üçüncülük ve Yıldız kızlarda takım üçüncülüğü kazanmışlardır.

Atatürk Koşusunda: Küçük Erkeklerde Ferdi Birincilik, Küçük Kızlarda Ferdi İkincilik, Yıldız Kızlarda Ferdi Üçüncülük, Küçük Kızlarda Takım Birinciliği, Küçük Erkeklerde Takım İkinciliği, Yıldız Kızlarda Takım İkinciliği ve Yıldız Erkeklerde Takım Üçüncülüğü kazanmışlardır.
İlçemizde eğitim öğretim yapan ilköğretim okulları arasında yapılan Bilgi ve Kültür Yarışmasında öğrencilerimiz ikinci olmuşlardır.
Telefon03247743640
AdresYazalanı Mahallesi Fatma Türkön Caddesi No 56 MUT/MERSİN
İnternet Sitesihttps://sehitibrahimsoysali.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Mersin ili Mut ilçe merkezi Yazalanı Mahallesinde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz il merkezine 150 km uzaklıkta olup, Mut ilçe merkezinde bulunmaktadır.Okulumuza ulaşım kara yoluyla yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 150 km uzaklıkta olup, Mut ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Ders SaatleriSabah 08.25-12.00
Öğlen 13.00-14.35
Isınma TürüKaloriferle ısıtılmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı268
  • Derslik Sayısı11
  • BT Odası Sayısı1
Kaynak:https://sehitibrahimsoysali.meb.k12.tr/33/07/707799/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)